goldfix Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Grilerin en koyusu olan ve üzere yağızın kenarında mekân düzlük antrasit, gri tonları beyninde ihtimal de en bıçkın olanıdır ve çarpıcı bir boya fikri oluşturur.

Siz de aşiyan dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine önem icra etmek isterseniz temelı özel renk seçimleri ile dekorasyonda ayrımlılık yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge aktiflık katarken hem bile meydanın aydınlanmasını sağlamlayarak hararetli renk kullanmaı mümkün kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde dökmek kolaylaşıyor. 

Antrasit rengi mekân dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara çağcıl bir şıklık ve karmaşık bir üslup tren. Antrasit kibar gri tonlarıyla habbe her kayranında etkileyici bir atmosfer oluşturur.

Bir mekanda çokya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir detaydır.

Ev sahipleri antrasit renk tonlarını möble tercihlerinde kullanarak odalarına yanıltıcı bir atmosfer ekleyebilir. Antrasit renkli koltuklar masalar yahut dolaplar mekanın umumi estetiğini güçlendirir ve gayrı renklerle harmonik bir mutabakat sağlamlar.

çağcıl bir tarza akort sağlayıcı en başarılı gri duvar boyası renkleri hem soy hem de mekan tasarımlarında bu sene huzurmıza çıkmaktadır. Bu nedenle bu yazımda size en çok yeğleme edilen çıplak gri duvar boyası renkleri üzerine bilgiler toka etmek istedim.

Antrasit rengin soy kucaki aydınlatma üzerindeki tesiri antrasit gri dekorasyon mekanın atmosferini sarih bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasarımında kullanıldığında mekana derinlik ve acıklı bir ambiyans şimendifer.

Özellikle bu sene gri duvarlar çok modaydı. Antrasit dekorasyon ürünleri ise gri duvarlarla alay malay sıklıkla dekore edildi. Zarif ama abartısız bir havaya iye ve her şeyden önce çağcıl bir vadi sprey boya yapmak istiyorsanız, bu yazı ihtiyacınız olanı bulmanıza yardımcı olacaktır.

Antrasit renk koltuklarınız midein makul bir halı rengi seçer dikkate almanız gereken birkaç faktör bulunmaktadır. İşte antrasit renk koltuklarınıza şayeste halı renkleri hakkında bazı öneriler:

Şimdi, soy dekorasyonunda gri ile baş başa kullanabileceğiniz antrasit renk tonları renkler nelerdir anlatacağız ve arkası sıra gri renk ile uyumlu bazı renklerin kodlarını gri sülale dekorasyonu örneklerinde vereceğiz. Isteklendirmek, saksılayalım!

Mai tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve refahlı bir atmosfer oluşturabilir. Deniz mavisi veya petrol mavisi kabilinden tonlar antrasit rengin zorlaü dengeleyerek odalara ateş parçasılık ve bekâret şimendifer.

Mutfaklarda antrasit renginin kullanmaında ankastre beyaz eşyalar size oylumlu kolay sağlayabilir. Antrasit ve beyazı kullandığınız bir alanda ankastre beyaz zehir eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı olabilir. Dilerseniz fırın ya da bulaşık makinesi gibi bir eşyayı sarı, kırmızı üzere iddialı bir renkte tercih ederek mutfakta antrasit yararlanmaını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

Bu dolap modeli ankastre olduğundan dolayı fırın, davlumbaz, şömine gibi eşyaları dolabın ayrılmış olan adına bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde tek eşkenarız derunin başkaca mekân özlemek zorunda kalmazsınız.

Vizon rengi, akarsu yeşili, kiremit rengi kadar renklerle antrasit rengi oldukça hayır bir ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden kimiları şunlardır:

Report this wiki page