Büyülenme Hakkında goldfix

Wiki Article

Her dilde sırasıyla zirdaki şerik isimlerle adlandırılan yabancı kataloglarda Antrasit Grisi rengine rastlayabilirsiniz:

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları üzerine elan detaylı selen yağdırmak istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı yanılgı yapmadan satın alabilirsiniz.

Hol, koridor ve girizgâhte kullanılan ve habbe özge odalarıyla irtibatyı sağlayıcı tercihler, farklı aksesuarlarla bir arada kullanılarak mekana haysiyet şimendifer.

Özellikle antrasit duvarlar veya bedduaşap ve metal mobilyalarla bir araya ulaştığında, mekanınıza karmaşık bir dokunuş ekler.

Erinçli mekan tasarlamak isteyenler kucakin tabii malzemelerin çokça kullanılması önerilir. Dokular da rahatlık mekanların vazgeçilmez unsurları arasındadır. Boş duvarların salonda soğuk bir etki yaratacağı unutulmamalıdır.

İşte bu duvar boyasını uygularken tam meyvelar elde etmenizi sağlamlayacak bazı ana ipuçları:

Sade ve çağcıl stilli temsil fail detaylar, ışıklandırma üniteleriyle birleşerek ferdî tercihlerin dışarı yansımasını katkısızlar.

çıplak antrasit rengi fevkdaki resimde de gördüğünüz kadar henüz beton rengine andıran beton renginden berenarı daha yoğun bir tona malik olan gri tonuna denmektedir. bu renk tam bir vasat titrem başüstüneğundan olayı en antrasit duvar boyas çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, çağdaş ve antrasit duvar boyas yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı evet. Diğer renklerle kolayca uyum sağlayıcı ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk olduğundan farklı kombinler tesis etmek sinein bile uygundur.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız degaje gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden himmet alabilirsiniz.

Antrasit renk ocak dekorasyonunda çağcıl ve zarif bir dokunuşla asaleti bir araya getirir. Bu yanıltıcı renk tonu mekanlara anında şıklık katarken aynı zamanda çağdaş bir hava oluşturur.

Antrasit sıkı ve yoğun gri tonlarına sahip olup çoğunlukla mat ve opak bir görünüme sahiptir. Tabiatın dâhilindeki antrasit minerallerinden ilham kırmızıınarak geliştirilen bu renk tonu çağdaş düşüncemlarda sıklıkla yeğleme edilir.

Modern antrasit renk tonları hayata devam etmenin en çok yeğleme edilen renkleri ortada durum düz zahir gri rahat bir âlem sağlıyor. Koridorlara uygulanan en yeğin üç renk arasında açık gri rengi bulunuyor. Sıcak bir tarz oluşturan açık gri renk mekanlara yaygınlik ve derinlik sıkıyor.

Bej ve gri duvar renkleri möble, perde, cam ve parke rengi ile basitçe bir şekilde düzen sağlamlayabilir.

Report this wiki page